Zene

“Zenemadár a vállamra száll
Messze repít, ha nem bírom már” Gerendás Péter

Stílusok tekintetében nehéz engem beskatulyázni, épp ezért három produkció is köthető hozzám.

Akár zenekarral, akár szólóban, vagy kisebb akusztikus formációkkal vállalok fellépéseket, a színpad és az éneklés a lételemem.

Dalköltők Társasága

Mindig is tudtam, hogy az az igazi teremtés, amikor az ember a saját dalait énekelheti.

Ám mi a saját szerzemények mellett – mindenki által ismert, közkedvelt slágereket is játszunk, ráadásul úgy, ahogyan mi szeretjük. STING, TONY HADLEY, TALK TALK, AZTEC CAMERA, GEORGE BENSON, GEORGE MICHAEL, PETER GABRIEL, PHIL COLLINS, DOUBLE, GENERÁL, STEVIE WONDER, BERGENDY, SZÉCSI PÁL, KFT, EDDA, BIKINI… stb…

Haagen Imre – Időutazás az örökzöldek között

Az örökzöld slágerek, melyek a karrieremet évtizedek óta meghatározzák, mindig is egy külön kis polcon voltak a szívemben. ELVIS PRESLEY, MÁTÉ PÉTER, DEMJÉN FERENC, FRANK SINATRA, TOM JONES, SZÉCSI PÁL, IHÁSZ GÁBOR… Amikor ezeket az időtlen dalokat énekelhetem, akkor magam is egy csodálatos időutazás, egy valóságos Magical Mistery Tour részese vagyok.

Haagen Street Band – Ami a csövön kifér!

Ha esetleg valahol azt hallod, hogy egy zenekar élőben tol DEPECHE MODE, U2, STEPPENWOLF, QUEEN, SIMPLE MINDS, MIDNIGHT OIL, DIRE STRAITS, SMASH MOUTH, CHRIS REA, POLICE, ROBBIE WILLIAMS, REM vagy BEATLES dalokat, akkor azok nagy valószínűséggel mi vagyunk.

Ha pedig CHARLIE, TAKÁTS TAMÁS, KFT, TANKCSAPDA, BIKINI, EDDA, DEÁK BILL, DEMJÉN, LERCH ISTVÁN, LGT vagy éppen BON-BON dalokat is játszanak, akkor szinte egészen biztosan.

Mindenesetre akár a zenekaraimmal, akár szólóban, vagy éppen kisebb akusztikus formációkkal vállalok fellépéseket, a színpad és az éneklés a lételemem.

HAAGEN IMRE – ÉDES KISLÁNYOM

HAAGEN IMRE – ENNYI VOLT

HAAGEN IMRE – GREEN GREEN GRASS OF HOME

HAAGEN IMRE – ELMEGYEK

HAAGEN IMRE – I JUST DIED IN YOUR ARMS TONIGHT

HAAGEN IMRE – SOMEWHERE IN MY HEART

HAAGEN IMRE – ONE

HAAGEN IMRE – EMBERTELEN DAL