Zene

“Zenemadár a vállamra száll
Messze repít, ha nem bírom már” Gerendás Péter

Énekes

Abban hiszek, hogy énekesnek születik az ember. Persze tehetség és rátermettség ide vagy oda, nem árt, ha hozzáértő tanárok egyengetik az ember útját. Nekem megadatott, hogy három csodálatos énektanár, Sík Olga, Kovács Magda és Kővári Judit növendéke lehettem. Mindezekkel egy időben, a folyamatos színpadi jelenlét csiszolta tudásomat, szólistaként és zenekarok frontembereként egyaránt. Bár nem hiszek a művészet versenyeztetésében, egyetlen alkalommal azért mégiscsak elindultam egy fesztiválon Magyarországot képviselve. (Varazsdin 1998 III. helyezés)

Stílusok tekintetében nehéz engem beskatulyázni, de azért az örökzöld slágerek, melyek a karrieremet évtizedek óta meghatározzák, mindig is egy külön kis polcon voltak a szívemben. ELVIS PRESLEY, MÁTÉ PÉTER, DEMJÉN FERENC, FRANK SINATRA, TOM JONES, SZÉCSI PÁL, IHÁSZ GÁBOR… Amikor ezeket az időtlen dalokat énekelhetem, akkor magam is egy csodálatos időutazás, egy valóságos Magical Mistery Tour részese vagyok. Weblockagen Imre

HAAGEN IMRE – ÉDES KISLÁNYOM

HAAGEN IMRE – ENNYI VOLT

HAAGEN IMRE – GREEN GREEN GRASS OF HOME

HAAGEN IMRE – ELMEGYEK

Haagen & Chilli Jam, Zene

Mindig is tudtam, hogy az az igazi teremtés, amikor az ember a saját dalait énekelheti.

Évek alatt több zenekarban is megfordultam, izgalmas stílusok és fantasztikus emberek társaságában, hiszen mindig is imádtam csapatban dolgozni. Énekeltem rock & roll bandában, rockzenekarban és több partyzenekarban is. Egyik nagyobb élmény és nagyobb iskola volt számomra, mint a másik. És bár mindenben megtaláltam a helyem és az örömömet, hiszen mindegyiknek meg van a maga varázsa, a saját mondanivaló, a saját dallamok, a saját sound, pláne élőben…  …az az igazi varázslat!

Zenekarommal – a saját szerzemények mellett – mindenki által ismert, közkedvelt slágereket is játszunk, ráadásul úgy, ahogyan mi szeretjük!  Ha esetleg valahol azt hallod, hogy egy zenekar élőben tol DEPECHE MODE, U2, STEPPENWOLF, QUEEN, SIMPLE MINDS, MIDNIGHT OIL, DIRE STRAITS, AZTEC CAMERA, TONY HADLEY, SMASH MOUTH, CHRIS REA, POLICE, TOM JONES, ROBBIE WILLIAMS, REM vagy BEATLES dalokat, akkor azok nagy valószínűséggel mi vagyunk.

Ha pedig CHARLIE, TAKÁTS TAMÁS, KFT, TANKCSAPDA, BIKINI, EDDA, DEÁK BILL, DEMJÉN, LERCH ISTVÁN, LGT vagy éppen BON-BON dalokat is játszanak, akkor szinte egészen biztosan.

Akár zenekarral, akár szólóban, vagy kisebb akusztikus formációkkal vállalok fellépéseket, a színpad és az éneklés a lételemem.

HAAGEN IMRE – I JUST DIED IN YOUR ARMS TONIGHT

HAAGEN IMRE – SOMEWHERE IN MY HEART

HAAGEN IMRE – ONE

HAAGEN IMRE – EMBERTELEN DAL