Szinkron

A jól képzett, szép hang hatalmas “varázserővel” bír: ahogy az igényes és ápolt külsőhöz, úgy a kellemes hanghoz is automatikusan pozitív tulajdonságokat társítanak az emberek.

Egerszegi Anna

 

Csaknem évtizedek óta  szinte nincs olyan nap az életemben, hogy ne fordulnék meg legalább egy szinkronstúdióban. 

A magyarhangolás nem csak a munkám, hanem egyben szenvedélyem is. Nem könnyű munka, de legalább megunhatatlan. Egyszerűen imádom, hogy nap mint nap, hihetetlenül változatos karakterek, jobbnál-jobb színészek bőrébe bújhatok. Amikor egy-egy új szinkron szerep megtalál, olyankor áldottnak érzem magam.

Karrierem során a sok-sok ismeretlen, mindenféle nemzetiségi színész mellett olyan legendák magyarhangja is voltam már, mint pl. Richard Gere, Nicolas Cage, Tommy Lee Jones, vagy éppen Bruce Willis. Az egyik legizgalmasabb munkám és egyik legnagyobb kedvencem Chibs karaktere a HBO, Kemény motorosok című sorozatában. De emlékezetes és nagyszerű munka volt Kenan szerepe az RTL, Szív útjai című sorozatában. Én vagyok Owen magyarhangja a Total Dramaban, ami komoly kihívás és őrült szerep, de kifejezetten szeretem. Amikor megkaptam Jason szerepet a Kütyüparádéban, még nem sejtettem, hogy mekkora kaland lesz. Nagy kedvencem Obi Wan Kenobi alakja a Lego Star Warsban és amikor a macska rajongók megtudják, hogy én vagyok Jackson Galaxy magyarhangja a Pokoli macskákban, az mindent visz! 

 

Szinkron

számtalan mozifilm, tv-film, rajzfilm, természetfilm és dokumentumfilm mellett, fontosabb narrációim közül szívesen emlékszem vissza például a BBC Wild sorozatára, a Kutyamentőkre, valamint a hátborzongató Gyilkos asszonyokra.

A számtalan TV- és rádió reklám, pld. SKODA, BRAVOS, DEGASIN, MUCOFREE, WELTAUTO, MIKULÁSGYÁR, STB… mellett évek óta vagyok a Cartoon Network és a Boomerang magyarhangja. Weblock

Boomerang és Cartoon Network – Station Voice

 

 Boomerang – Station Voice

 Cartoon Network – Station Voice

 Pokoli Macskák – Jackson Galaxy

 Kemény Motorosok – Chibs

A szív útjai – Kenan

 Totál Dráma – Owen

 HAAGEN IMRE – A VAD AUSZTRÁLIA

 HAAGEN IMRE – BRAVOS REKLÁM