Dalszövegek

Dalszövegek

A saját dalaim zene-és szövegvilága ízig-vérig én vagyok. Túlzó kompromisszumok nélkül.

Dalokat írni egy kiheverhetetlen szenvedély. Egy olyan belső hang által inspirált küldetés, amely még a kilencvenes évek elején indult és ma is ugyanúgy élvezettel tölti el lelkemet, mint a kezdetekben.

Dalszövegek

Az évek során persze nem csak magamnak “dalszövegírtam”, hanem többek között Fehér Adriennek, Jónás Andinak, Mujahid Zolinak, Bebének, sőt az Alma zenekarnak is, mégpedig a híres Ma van a szülinapom című kislemez B oldalát, Maxi Kukac címmel.

Pomázi Zoltánhoz a legendás Bojtorján frontemberéhez régi barátság fűz. A hazai country legendájával egy komplett lemezanyagot írtunk együtt és erre különösen büszke vagyok!

Dalszövegek

Tunyónál, azaz Tunyogi Péternél fényesebben még senki sem énekelt ezen a világon, így különösen nagy öröm számomra az egykori közös munka.

A Finucci Bros eddig egyetlen poplemezére is írtam néhány dalszöveget, ráadásul ezek közül a Szerelemre ébredt hajnalok című dal 2014-ben elnyerte a Jazzy Rádió Dalversenyének fődíját!

Az egykor szintén Jazzy Dalverseny győztes Intermezzo zenekarral pedig több dalt is jegyzünk közösen.

A saját dalaim zene-és szövegvilága ízig-vérig én vagyok. Túlzó kompromisszumok nélkül. A magamnak írt dalszövegeim egy olyan bolygóm, melyen bárki bármikor barangolhat és megtalálhatja magát.

HAAGEN IMRE – TŰNŐDÉS

HAAGEN IMRE – MY WAY

INTERMEZZO – EGY SZERELEM HÁROM ÉJSZAKÁRA

FINUCCI BROS – TE VAGY AZ ÁLMOM

SHAKE FIVE – SZERELEMÍZŰ SZENVEDÉLY

HAAGEN IMRE – VÉGTELEN HÓMEZŐ