Ceremóniamester

A filmezés, a szinkron, a zenekarom, a rádió és a műsorvezetések mellett igen gyakran megesik, hogy esküvőkön én vagyok a ceremóniamester, vagyis a Több mint Ceremóniamester.

Hogy miért foglalkozom ilyen sok mindennel?

Azért, mert a változatosság nem csupán gyönyörködtet, hanem újabb és újabb energiákat ad ahhoz, hogy az ember alkotni és adni, vagyis teremteni tudjon.

A hosszú évek alatt felhalmozódott színészi és zenekari tapasztalatok, a folyamatos színpadi jelenlét, nem is beszélve az általam celebrált több száz esküvőről, mind-mind hozzásegítenek ahhoz, hogy minden esetben, biztonsággal kézben tartsam az eseményeket.

Mindig nagyon nagy öröm számomra, ha egy ifjú pár úgy dönt, hogy engem tisztel meg bizalmával és társuk lehetek a Nagy napon.

Ennyi év után őszintén mondhatom, hogy nem csupán a szívem és a lelkem van benne egy-egy esküvőben, hanem az a sok-sok évnyi tapasztalat is, mely mindig segít abban, hogy ne csupán problémamentes legyen az adott esküvő, hanem izgalmas, gördülékeny, különleges és emlékezetes.

Minden esküvő, egyben az én esküvőm is!

Minden vőlegény és minden menyasszony izgalma, aggódása, könnye és nevetése az enyém is! Meggyőződésem, hogy ezt a szerelmesek életében többé soha vissza nem térő csodálatos napot, kizárólag komoly felelősségérzettel, pontosan, fegyelmezetten és teljes odaadással lehet sikeresen kézben tartani és profin levezényelni.

Ebben mindig is azok a képességeim voltak segítségemre, melyek valójában megtanulhatatlanok, azaz az empátia, a helyzetfelismerés és a problémamegoldás képessége. A tapasztalat már csak hab a tortán.

Az pedig, hogy színészként, énekesként, de még költőként is hozzátehetek egy csöppet ahhoz, hogy az ifjú pár életének egyik legszebb napja még szebb és még emlékezetesebb legyen, életem egyik legnagyobb ajándéka.

HAAGEN IMRE – A TÖBB MINT CEREMÓNIAMESTER

HAAGEN IMRE – MOST KELL ELDÖNTENEM

HAAGEN IMRE – Ő

HAAGEN IMRE – ÚGY SZERETNÉM MEGHÁLÁLNI